►Дріжджі свіжі 42 г ►Борошно 500 г ►Молоко 250 мл ►Масло вершкове 80 г ►Яєчний жовток 5 шт. ►Ванільний цукор 8 г ►Цукор 80 г ►Рослинна олія 2 ст. ►Повидло 200 г ►Цукрова пудра 100 г
►Борошно 2,2 ст. ►Сіль 3 ч. л. ►Вершкове масло 10 ст. л. ►Яйця 1 шт. ►Вода холодна 0,3 ст. ►Оливкова олія 2 ст. л. ►Білу цибулю (дрібно нашатковану) 0,2 ст. ►Часник (подрібнений) 2 зуб. ►Печериці 0,5 ст. ►Свинячий фарш 1 ст. ►Помідори 1 ст. ►Болгарський перець (червоний) 0,5 ст. ►Перець чорний мелений 0,5 ч. л. ►Паприка копчена 1 ч. л.