Понеділок, 06.05.2024, 11:55
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Страви з риби

Рибні палички в горіховій паніровці


Інгредієнти:

►Філе білої риби - 700 гр.
►Борошно - 2 ст.л.
►Яйця - 1 шт.
►Панірувальні сухарі - 100 гр.
►Мигдаль - 50 гр.
►Пармезан - 50 гр.
►Сіль і перець за смаком
►Соус тартар для подачі


Приготування:

Рибу наріжте на середні шматочки. Горіхи дрібно порубайте, сир потріть на дрібній терці. Змішайте з панірувальними сухарями. Рибу посоліть та поперчіть. Обваляйте у борошні. Вмочуємо в злегка збите яйце. Обваляйте у панірувальних сухарях. Потрібно щоб шар панірувальних сухарів був не дуже тонким - в такому випадку філе вийде більш соковитим. Смажте рибу на невеликій кількості олії на середньому вогні, по 6-8 хвилин з кожного боку.
Подавати з рисом і соусом тартар.

bon appetit:)



Категорія: Страви з риби | Додав: unknown (24.05.2012)
Переглядів: 1320 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Салат з бринзи та помідорів
Кавовий торт-мус
Коктейль "Мохіто"
Шоколадно-вершковий мус
Банановий чізкейк без випічки
Класичний рецепт римських спагетті «Качо-е-Пепе»
Вишневий щербет
Рибні палички з соусом тартар
Коктейль з ківі
Чорничний шейк з медом
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua