Інгредієнти:
►Філе білої риби - 700 гр. ►Борошно - 2 ст.л. ►Яйця - 1 шт. ►Панірувальні сухарі - 100 гр. ►Мигдаль - 50 гр. ►Пармезан - 50 гр. ►Сіль і перець за смаком ►Соус тартар для подачі
Приготування:
Рибу наріжте на середні шматочки. Горіхи дрібно порубайте, сир потріть на дрібній терці. Змішайте з панірувальними сухарями. Рибу посоліть та поперчіть. Обваляйте у борошні. Вмочуємо в злегка збите яйце. Обваляйте у панірувальних сухарях. Потрібно щоб шар панірувальних сухарів був не дуже тонким - в такому випадку філе вийде більш соковитим. Смажте рибу на невеликій кількості олії на середньому вогні, по 6-8 хвилин з кожного боку. Подавати з рисом і соусом тартар.
bon appetit:)
|