Четвер, 02.05.2024, 03:10
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » М'ясні страви

Курячі грудки з помідорами і базиліком


Інгредієнти:

►Куряче філе - 3 шт.
►Помідори (краще брати м'якше) - 2-3 шт.
►Пучок базиліка
►Сіль і перець за смаком


Приготування:

За рахунок скибочок соковитого помідора, якими нафаршировані грудки, м'ясо виходить соковитим і дуже смачним. А базилік надає особливий аромат цієї страви. Грудки миємо і витираємо паперовими рушниками. Кожну надрізаємо не до кінця і розгортаємо. Солимо і перчимо грудки всередині. На кожну кладемо базилік і кільця помідора. Складаємо і заколюємо зубочистками краї. Смажимо на невеликій кількості рослинного масла по 5 хвилин з кожного боку або до готовності (на розрізі м'ясо повинно бути матовим, без рожевого відтінку).

bon appetit:)



Категорія: М'ясні страви | Додав: unknown (29.05.2012)
Переглядів: 751 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Завитки з шинкою і ананасами
Картопляні хвилі
Шашлик з риби та креветок
Рибні консерви
Екологічно чисте молоко
Вишневий торт без випічки
Пишні млинці на молоці
Крем Рафаелло
Вишневий щербет
Салат «Морський коктейль»
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua