Інгредієнти:
►Куряче філе - 3 шт. ►Помідори (краще брати м'якше) - 2-3 шт. ►Пучок базиліка ►Сіль і перець за смаком
Приготування:
За рахунок скибочок соковитого помідора, якими нафаршировані грудки, м'ясо виходить соковитим і дуже смачним. А базилік надає особливий аромат цієї страви. Грудки миємо і витираємо паперовими рушниками. Кожну надрізаємо не до кінця і розгортаємо. Солимо і перчимо грудки всередині. На кожну кладемо базилік і кільця помідора. Складаємо і заколюємо зубочистками краї. Смажимо на невеликій кількості рослинного масла по 5 хвилин з кожного боку або до готовності (на розрізі м'ясо повинно бути матовим, без рожевого відтінку).
bon appetit:)
|