Понеділок, 25.11.2024, 09:09
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Цікаво знати

Екологічно чисте молоко


Знайти справжнє молоко у власному холодильнику сьогодні досить складно. Але якщо Ви ніколи не пили парного, то швидше за все магазинний варіант Вас влаштовує. А ось знаючих людей напоїти міським молоком досить складно. За натуральним, чистим і корисним молочним продуктом варто звертатися до їх виробника - корови. Якщо ж до цих тварин Вам добиратися далеко, то варто піти в магазин екологічно чистих продуктів.

Ця продукція відрізняється від звичайної магазинної тим, що в ній немає впроваджень генномодифікованої інженерії, без пестицидів і хімікатів. Весь процес, починаючи від поля, закінчуючи магазином, контролюється. На кожен продукт є європейський сертифікат якості.

На упаковці повинен стояти відповідний знак «BIO» або «ECO». Виробляють молоко, йогурт, сири, кефір та інші подібні молочні продукти також, як і аналогічні товари без маркування «BIO». Різниця в тому, що в якості консервантів для екологічно чистих продуктів використовують сік лимона, агави, виноградний сироп і тростинний цукор. А корови, що дають молоко, харчуються травою, яку вирощують без хімічних добрив. Та й умови життя в іноземних корівок, як кажуть, на порядок вище. Вони знаходяться на пасовищах, де приблизно на 1 гектарі пасуться 2 корови. Корівки не містяться в закритих приміщеннях, завжди в русі, дихають чистим повітрям, що впливає на якість молока.

У біогосподарствах корів доять вручну. Використання громіздких апаратів виключено, щоб не піддавати тварин стресу. Фахівці стверджують: чим корова спокійніша і життєрадісніша, тим краща якість молока. Ніяких препаратів для збільшення надоїв іноземці також не використовують.

Біомолоко для людей, страждаючих алергією на всі молочні продукти, виготовляють навіть без допомоги корови. Їх виробляють на основі рису або сої. Такі напої дуже корисні і безпечні навіть на серйозній стадії захворювання.

Термін зберігання будь-якого екологічно чистого молока - два тижні. Домагаються цього за допомогою спеціальної термічної обробки. Його нагрівають різко до 72 градусів, а потім різко остуджують. У молоці вбиваються мікроби, але при цьому молоко зберігає свої корисні якості.

Молочний ряд екологічно чистих продуктів досить різноманітний, але спробувати відразу все буде під силу не кожному. Ціни, за рахунок трудомісткого виробництва і транспортування, в кілька разів вище тих, до яких ми звикли.

Але перш, ніж купувати екологічно чисті молочні продукти подумайте про те, що після їх дегустації бажання використовувати той молочний ряд, що продається в найближчому магазині, пропадає.





Джерело: http://cook.rutxt.ru
Категорія: Цікаво знати | Додав: unknown (11.09.2012)
Переглядів: 1344 | Коментарі: 3 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 geostesob  
0
The mechanisms of action for clonidine and gapapentin are unknown, just as the precise mechanism of action for acupuncture is unknown <a href=https://cialisa.buzz>cialis online prescription</a>

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Капоната по-сицилійськи
Яловичина, запечена з картоплею
Соломка з вершкового сиру
Чахохбілі з курки
Рисовий пудинг
Курячий бульйон з потрухами
Кавовий торт-мус
Сирний пудинг (рецепт для мікрохвильовки)
Спагетті з креветками
Оливки й маслини. Як вибрати оливки?
Категорії розділу
Перші страви [49]
Другі страви [153]
Рецепти заготовок [96]
Закуски [105]
Рецепти виробів з тіста [80]
Рецепти напоїв [70]
Рецепти солодощів [101]
Соуси [12]
Кухні світу [11]
Великодні рецепти [3]
Цікаво знати [33]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua