Інгредієнти:
►Курячий бульйон - 1 л. ►Макарони-бантики - 225 гр. ►Варена куряча грудка - 1 штука ►Часник - 1 зубчик ►Тертий сир Пармезан - 1/2 склянки ►Червоний солодкий перець - 1 шт. ►Зелений солодкий перець - 1 шт. ►Жовтий солодкий перець - 1 шт. ►Базилік - 6 листочків
Приготування:
Жовтий, червоний і зелений перець нарізаємо соломкою. Макарони відварюємо в курячому бульйоні. Переходимо до соусу Альфредо. Нагрійте 3 столові ложки масла і 1/2 чашки курячого бульйону в каструлі на середньому вогні. Тримаємо до тих пір, поки масло не розтопиться. Після додати подрібнений часник, 1 чайну ложка солі, 1 ч. ложку перцю, а потім повільно додати 1/2 склянки тертого сиру Пармезан. Варити на середньому вогні, помішуючи час від часу. Перець обсмажуємо в олії близько 6 хвилин. Викладаємо куряче філе і заливаємо соусом Альфредо. Тримаємо на вогні 5 хвилин. Макарони порційно розкладаємо по тарілочках. Зверху заливаємо соусом з шматочками курки і перцю.
bon appetit:)
|