Вівторок, 14.05.2024, 15:21
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Окрошка

Окрошка м'ясна збірна



Інгредієнти:

►сіль - за смаком
►огірки невеликі - 3 шт.
►зелена цибуля - 1 пучок
►білий квас - 1,5 л
►яйце - 3 шт.
►кріп - 1 пучок
►сметана, за бажанням - 100 г
►хрін або гірчиця - за смаком
►шинка - 100 г
►язик яловичий - 100 г
►куряча грудка - 100 г


Приготування:

Куряче філе покладіть в сотейник, залийте невеликою кількістю підсоленої киплячої води, доведіть до кипіння і готуйте на слабкому вогні 10 хв. Зніміть з вогню і повністю остудіть в бульйоні, приблизно 30 хв. Остигле куряче філе, шинку і язик наріжте дрібними кубиками.
Огірки очистіть від шкірки і дрібно наріжте разом з цибулею і кропом. Злегка посоліть і розітріть дерев'яним товкачем.
Яйця зваріть круто, 10 хв. Яйця остудіть під струменем холодної води. Очистіть яйця, жовток протріть через сито і розітріть з гірчицею або хріном за смаком.
Всі підготовлені продукти розкладіть по тарілках і залийте холодним квасом. Окремо, для бажаючих, поставте на стіл холодну сметану.

bon appetit:)


Категорія: Окрошка | Додав: unknown (11.04.2013)
Переглядів: 702 | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Млинці шоколадні
Салат із сьомгою
Яловичина, запечена з картоплею
Картопляні зрази з грибами
Запечені яйця з беконом і помідорами
Бостонської кремовий торт
Домашня Фанта
Ананасово-кокосовий торт
Малосольні огірки
Курячий стейк із зеленою цибулею та картоплею
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua