Четвер, 21.11.2024, 22:08
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти напоїв » Шоколад

Гарячий шоколад


Інгредієнти:

►Молоко - 1 літр
►Шоколад (гіркого або молочного) - 200 гр.
►Крохмал (картопляний) - 2-3 ст.л.


Приготування:

Крохмал розвести в 1 склянці молока. Молоко що залишилось вилити в каструлю, поставити на середній вогонь, додати шоколад. Нагрівати до тих пір, поки шоколад не розчиниться. Потім додати молоко з крохмалем, добре перемішати, нагрівати до тих пір, поки маса не почне густіти. Прибрати з вогню. Подавати гарячим!

bon appetit:)



Категорія: Шоколад | Додав: unknown (14.08.2012)
Переглядів: 875 | Коментарі: 6 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Суп-пюре з брокколі та сиром
Як вибрати кавун?
Корисні властивості грейпфрута і грейпфрутова дієта
Апельсинові цукерки
Запечений короп
Тріска в духовці з овочами
Гриби з соусом Мадейра
Іспанські булочки
Шоколадне печиво-сендвіч з арахісовим маслом
Грецький салат
Категорії розділу
Вина [4]
Глінтвейн [4]
Какао [3]
Квас [1]
Кисіль [0]
Коктейлі алкогольні [8]
Коктейлі безалкогольні [13]
Компоти [1]
Кава [6]
Лікери [6]
Лимонад [4]
Наливка [1]
Напої безалкогольні [6]
Пунш [1]
Чай [4]
Шоколад [8]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua