Вівторок, 02.12.2025, 04:06
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти напоїв » Шоколад

Гарячий шоколад


Інгредієнти:

►Молоко - 1 літр
►Шоколад (гіркого або молочного) - 200 гр.
►Крохмал (картопляний) - 2-3 ст.л.


Приготування:

Крохмал розвести в 1 склянці молока. Молоко що залишилось вилити в каструлю, поставити на середній вогонь, додати шоколад. Нагрівати до тих пір, поки шоколад не розчиниться. Потім додати молоко з крохмалем, добре перемішати, нагрівати до тих пір, поки маса не почне густіти. Прибрати з вогню. Подавати гарячим!

bon appetit:)



Категорія: Шоколад | Додав: unknown (14.08.2012)
Переглядів: 915 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Пишні млинці на молоці
Варення з айви
Салат з сиром Гауда, томатами та свіжим базиліком
Крабові палички: склад, калорійність, шкода або користь
Мигдально-мандариновий торт
Латкес з яблук
Груші під шоколадним соусом
Повітряні пиріжки
Фруктовий кекс
Мигдальне какао з безе
Категорії розділу
Вина [4]
Глінтвейн [4]
Какао [3]
Квас [1]
Кисіль [0]
Коктейлі алкогольні [8]
Коктейлі безалкогольні [13]
Компоти [1]
Кава [6]
Лікери [6]
Лимонад [4]
Наливка [1]
Напої безалкогольні [6]
Пунш [1]
Чай [4]
Шоколад [8]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua