Вівторок, 14.05.2024, 23:49
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Шурпа

Нохут шурпа з бараниною



Інгредієнти:

►нут - 2 склянки
►баранина на кісточці - 1 кг
►цибулини - 3 шт.
►білокачанна капуста - 200 г
►Болгарський перець - 2 шт.
►сіль, перець
►головка часнику
►картопля - 6 шт.
►помідори - 3 шт.
►рослинна олія - 3 ст. л.
►кінза і кріп - по 0,5 пучка
►невелика морква - 5 шт.


Приготування:

Нут залити 4 склянками холодної води і залишити на ніч. На наступний день нут відкинути на друшляк і промити холодною водою. Цибулю, моркву і часник очистити. Одну цибулину нарізати півкільцями, що залишилася розрізати на четвертинки. Моркву нарізати кружельцями завтовшки приблизно 0,5 см.
У сотейнику з товстим дном розігріти олію і обсмажити нарізану півкільцями цибулю, 6 хв. Додати м'ясо і готувати на сильному вогні, помішуючи, до появи рум'яної скоринки, приблизно 15 хв. Посолити і поперчити за смаком.
У чистій каструлі закип'ятити 3 л води, покласти розрізану на четвертинки цибулю і цільні зубчики часнику. Варити 15 хв. Додати нут і моркву. Варити 10 хв. Перекласти з сотейника в суп обсмажене з цибулею м'ясо, накрити кришкою і варити на маленькому вогні 1 г.
Помідори та перці вимити. Помідори нарізати великими часточками, перці розрізати на 4 частини, видаливши серцевину. Листя капусти вимити і цілими покласти в суп разом з помідорами і перцями. Довести суп до кипіння і варити 30 хв. Якщо потрібно, додати сіль і перець.
Кінзу й кріп промити, дрібно нарізати. Картоплю очистити, нарізати середніми шматками і додати в суп, варити 20 хв. Вийняти з супу листя капусти. За 5 хв. до готовності додати в суп подрібнену зелень. Зняти з вогню, накрити кришкою і дати настоятися 15 хв.

bon appetit:)


Категорія: Шурпа | Додав: unknown (11.04.2013)
Переглядів: 618 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Рибний закусочний торт
Лосось запечений під соусом з трав
Гарячі бутерброди з шинкою, помідорами і яйцями
Маса продуктів у столовій і чайній ложці в грамах
Капустняк
Як вибрати какао?
Мигдально-мандариновий торт
Помідори, фаршировані салатом з курки та грибів
Алкогольне желе на Новий рік «Jello Shots»
Класичний рецепт римських спагетті «Качо-е-Пепе»
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua