Інгредієнти:
►3 цибулі порей ►1 солодкий перець ►1 морква ►50г листя петрушки ►2 зубчики часнику ►1/2 лимона ►2 ч.л. соєвого соусу ►1 ч.л. солодкого соусу чилі ►1/4 ч.л. меленого імбиру ►2 курячі грудки ►2 ст.л. рослинної олії ►1/2 ч.л. солі ►200г локшини
Приготування:
Миємо овочі та нарізаємо їх соломкою. Видавлюємо часник в невелику піалу. Додаємо сік половини лимона, соєвий соус і солодкий соус чилі. Нарізаємо курячу грудку смужками. Розміщуємо нарізану грудинку на сковорідку і обсмажуємо протягом 6 хвилин. Додаємо овочі потім петрушку і соус. Готуємо протягом 6 хвилин. Знімаємо з вогню даємо трохи охолонути й подаємо разом з локшиною.
bon appetit:)
|