Інгредієнти:
►сік лимонний - 1 ч. л. ►свіжозмелена кава - 50 г ►коньяк - 600 мл ►цукор - 2,5 склянки
Приготування:
Всипати каву в турку, залити 1,5 склянки води і довести до кипіння. Зняти з вогню, дати трохи охолонути. Потім перелити в пляшку, щільно закрити і залишити при кімнатній температурі на добу. Приготувати сироп. Розчинити цукор в 1,5 склянки води і варити до тих пір, поки крапля сиропу, нанесена на гладку поверхню, не перестане розтікатися. Кавовий відвар процідити, з'єднати з цукровим сиропом і коньяком. Додати сік лимона, перелити в пляшку і витримати в темному прохолодному місці 2-3 тижні.
bon appetit:)
|