Інгредієнти:
►Картопля (велика) - 1 шт. ►Цукіні невеликий - 1 шт. ►Баклажан - 1 шт. ►Морква - 1 шт. ►Часник - 2 зубчики ►Сметана - 150 гр. ►Перець чорний ►Петрушка ►Сіль - 1 щіпка
Приготування:
Приготувати соус: Сметана, часник, чебрець, перець чорний мелений. цим соусом змащувати кожен овочевий шар. Дно форми змастити вершковим маслом. Викласти шар тонких кружечків баклажана внахлест. Потім тонко нарізаних овочерізкою смужок моркви. Потім шар тонко порізаних смужками цукіні. Завершити шаром кружечків з картоплі. Закрити форму фольгою. Поставити в розігріту до 200°С духовку на 45 хвилин. Потім прибрати фольгу, посипати петрушкою і ще на 5 хвилин в духовку.
bon appetit:)
|