Основа: 200 гр. печива 50 гр. розтопленого вершкового масла 1-2 ст. л. молока
Крем: 400 гр. 9% сиру 100 гр. сметани 15% 4 ст. л. світлого меду 200 мл. вершків 33% 2 ст. ложки цукрової пудри 1 ч. ложка ванільного цукру 1 ч. ложка лимонної цедри 3 ст. ложки лимонного соку 8 гр. швидкорозчинного желатину. 3 маленьких банана
Приготування:
Дно і бортики рознімної форми діаметром 19-22 см. викласти промасленим пергаментом. Печиво потовкти в крихту, змішати з маслом і молоком, масу утрамбувати на дно форми, покласти в холодильник. Банани збити в блендері на пюре. Желатин
замочити в лимонному соці, потім розпустити на водяній бані, змішати з
банановим пюре, покласти в холодильник хвилин на 10-15, маса повинна
трохи "схопитися", стежити щоб вона не перетворилася на желе. Сир
протерти через сито, додати цедру лимона, сметану і мед, трохи збити,
окремо збити вершки з цукровою пудрою і ванільним цукром, в сир додати
бананове пюре та вершки, ще раз все добре збити, викласти крем у форму,
поставити в холодильник на кілька годин, краще на ніч.