П`ятниця, 22.11.2024, 01:33
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Чізкейк

Банановий чізкейк без випічки



Інгредієнти:

Основа:
200 гр. печива
50 гр. розтопленого вершкового масла
1-2 ст. л. молока

Крем:
400 гр. 9% сиру
100 гр. сметани 15%
4 ст. л. світлого меду
200 мл. вершків 33%
2 ст. ложки цукрової пудри
1 ч. ложка ванільного цукру
1 ч. ложка лимонної цедри
3 ст. ложки лимонного соку
8 гр. швидкорозчинного желатину.
3 маленьких банана


Приготування:

Дно і бортики рознімної форми діаметром 19-22 см. викласти промасленим пергаментом. Печиво потовкти в крихту, змішати з маслом і молоком, масу утрамбувати на дно форми, покласти в холодильник.
Банани збити в блендері на пюре. Желатин замочити в лимонному соці, потім розпустити на водяній бані, змішати з банановим пюре, покласти в холодильник хвилин на 10-15, маса повинна трохи "схопитися", стежити щоб вона не перетворилася на желе.
Сир протерти через сито, додати цедру лимона, сметану і мед, трохи збити, окремо збити вершки з цукровою пудрою і ванільним цукром, в сир додати бананове пюре та вершки, ще раз все добре збити, викласти крем у форму, поставити в холодильник на кілька
годин, краще на ніч.

bon appetit:)


Категорія: Чізкейк | Додав: unknown (04.04.2012)
Переглядів: 1382 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Екологічно чисте молоко
Гарячий шоколад з кавою, корицею і маршмелоу
Морська капуста
Карамельна кава в турці
Десерт Радість - насолода
Шоколадні млинці з карамельними яблуками
Кавовий торт-мус
Картопляна тортілья
Риба в клярі
Лимонад з ківі
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua