Інгредієнти:
►700 г голяшка яловича без кістки ►250 г борошна ►500 мл молока ►3 яйця ►30 г цукру ►1 ріпчаста цибуля ►100 мл рослинної олії ►5 горошин чорного перцю ►1.5 ч.л. солі
Приготування:
Залити м'ясо 2 літрами холодної води і варити до м'якості, додавши 1 ч.л. солі і чорний перець. Це займе близько 2год. Готове м'ясо подрібніть в блендері. У великій мисці змішайте борошно, молоко і яйця. Додайте 1/2 ч.л. солі і цукор. Перемішайте до однорідності. У тісто додайте 40 мл рослинної олії і перемішайте. Смажте тонкі млинчики тільки з одного боку без масла і складайте в стопку підсмаженої стороною вгору. Цибулю наріжте чверть-кільцями і підсмажте на невеликому вогні до золотистого кольору. Додайте у фарш підсмажену цибулю і перемішайте. На кожен млинець кладіть столову ложку начинки (або трохи більше, залежно від розміру млинчика) і згортайте. Підсмажена сторона млинчика повинна виявитися всередині. Готові згорнуті млинчики підсмажте з усіх боків безпосередньо перед подачею. Можна також посипати їх тертим сиром і відправити на декілька хвилин в духовку, поки сир не розплавиться. Подавати зі сметаною.
bon appetit:)
|