Інгредієнти:
►Картопля - 6-7 шт. ►Яйця - 1 шт. ►Вершкове масло - 30 гр. ►Цибуля - 1 шт. ►Великі печериці - 4 шт. ►Сир твердих сортів - 50 гр. ►Рослинне масло для смаження - 50 гр. ►Мука або панірувальні сухарі - 100 гр. ►Сіль за смаком
Приготування:
Відваріть картоплю в підсоленій воді до готовності. Приготуйте картопляне пюре з додаванням яйця і вершкового масла. Окремо, під час варіння картоплі, приготуємо грибну начинку. Цибулю дрібно порубаєте, обсмажте до золотистого кольору. Печериці наріжте соломкою і обсмажте разом з цибулею, остудіть. Сир натріть на крупній тертці і змішайте з цибулею і печерицями. Візьміть столову ложку з гіркою щільного картопляного пюре, надайте йому форму коржа, в центр якої викладіть трохи начинки. Краї картопляного коржа з'єднайте так, щоб начинка з усіх сторін покривала картоплю. Обваляйте картопляні зрази в борошні або панірувальних сухарях і обсмажте на розігрітій рослинній олії з обох сторін.
bon appetit:)
|