П`ятниця, 22.11.2024, 12:33
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Закуски » Салати

Салат "Венеція"



Інгредієнти:

400 г курячої грудинки
300
г печериць
200
г чорносливу
200
г сиру
2-3
картоплини
2-3
яйця
1
огірок
Майонез
для заправки.


Приготування:

В
ідварюємо до готовності курячу грудку, яйця і картоплю. Чорнослив заливаємо окропом на 15 хвилин. Печериці обсмажуємо на рослинному маслі.

У
роз'ємну форму викладаємо пошарово, спочатку порізаний середніми шматочками чорнослив
Потім
відварну курячу грудку, порізану шматочками. Шар майонезу.
Потім
картоплю, нарізану кубиками. Шар майонезу.
Потім
шар смажених грибів. Майонез після грибів не додавати!
Потім
йде в салат шар тертих яєць на дрібній тертці. Шар майонезу.
Наступний
шар - сир, натертий на крупній тертці.
Наверх
нашого венеціанського салату натираємо огірок на середній терці або нарізаємо тонкими кільцями. Прикрашаємо салат на свій розсуд.
Салат
"Венеція" можна також приготувати і подати порційно
.

bon appetit:)


Категорія: Салати | Додав: unknown (27.03.2012)
Переглядів: 842 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Гарячі піца-бутерброди
Яєчні котлети
Користь і шкода грибів
Пельмені
Желе "Розбите скло"
Пахлава
Брускетта
Макарони фарфалле з томатно-сирним соусом
Мигдально-мандариновий торт
Кекс з йогуртом і какао
Категорії розділу
Бастурма [1]
Бургери [4]
Бутерброди, тости [13]
Гарячі закуски [8]
Жульєн [1]
Закуски з грибів і овочів [7]
Закуски з м'яса і птиці [5]
Закуски з риби і креветок [6]
Ікра овочева [1]
Лечо [1]
Паштети [1]
Салати [38]
Форшмак [1]
Холодні закуски [18]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua