|
Імбирний чай з полуницею
Інгредієнти :
►Імбир свіжий - 7-8 см ►Чай чорний - 5 грам ►Лимон - 1 шт ►Полуниця заморожена - 50 грам ►Полуничний сироп - 120 мл
Приготування:
Передусім необхідно очистити корінь імбиру і нарізати впоперек волокон тонкими пластинками. Заваріть чай в літрі киплячої води, процідіть, додайте імбир і дайте настоятися 10 хвилин під кришкою. Чим довше ви будете настоювати імбир, тим більш гострим і насиченим буде смак. Додайте сік половини лимона і кілька ягід полуниці. Лимон шо залишився наріжте кружечками, кожен з яких розріжте на 8 частин і покладіть в чашки або келихи для гарячих напоїв. Налийте в кожну чашку по 2 ст.л. полуничного сиропу. Зверніть увагу, щоб сироп був натуральним без штучних барвників та ароматизаторів. Підійде сироп від домашнього полуничного варення. Гарячий чай розлийте по чашках і відразу ж подавайте.
Імбирний чай - дуже смачний, ароматний зігріваючий напій. Його можна також пити охолодженим зі свіжими ягодами.
bon appetit:)
|
Категорія: Чай | Додав: unknown (23.03.2012)
|
Переглядів: 1013
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|