П`ятниця, 22.11.2024, 14:18
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Соуси

Соус "Бешамель"


Інгредієнти:

Масло вершкове - 50 г
Борошно - 50 г
молоко - 2 склянки
Сіль
Перець


Приготування:

Якщо Ви хочете, щоб соус вийде більш густим, додайте 1,5 склянки молока, для більш рідкого - 2,5. Також: чим жирніше молоко, тим більш густий виходить соус.
Молоко закип'ятити в мікрохвильовці або в каструлі. Масло нагрійте на середньому вогні. Всипте муку і швидко перемішайте з маслом. Спочатку масляно-борошняна суміш повинна нагадувати яйця зварені некруто. Масляно-борошняна суміш повинна трохи підсохнути і потемніти. У результаті повинно вийти золотистий відтінок. Через 5-8 хвилин після борошна влийте пару столових ложок гарячого молока. Тепер за допомогою віночка, перемішуючи соус, влийте молоко, що залишилося. Готуйте до однорідної густої маси. За смаком додайте сіль і перець. Також можна використовувати додатково зелену цибулю.

bon appetit:)



Категорія: Соуси | Додав: unknown (09.05.2012)
Переглядів: 810 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Червоний оксамитовий торт
Крабові палички: склад, калорійність, шкода або користь
Хачапурі по-аджарський
Спеції для плову
Ананаси фаршировані курячим філе, запечені під сиром
Сендвіч
Піца "Хвилинка"
Американські млинці або панкейкі
Гриби в сметані
Яловичина, запечена з картоплею
Категорії розділу
Перші страви [49]
Другі страви [153]
Рецепти заготовок [96]
Закуски [105]
Рецепти виробів з тіста [80]
Рецепти напоїв [70]
Рецепти солодощів [101]
Соуси [12]
Кухні світу [11]
Великодні рецепти [3]
Цікаво знати [33]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua