Неділя, 24.11.2024, 10:43
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Печиво

Торкетті - італійське печиво



Інгредієнти:

►250 гр. пшеничного борошна;
►100 гр. вершкового масла;
►100 гр. цукру;
►1 ч.л. розпушувача;
►трохи солі


Приготування:

Борошно з розпушувачем просіяти через сито, спорудити гірку. Додати попередньо розм'якшене вершкове масло, сіль і 2-3 ст.л. цукру. *** можна частину цукру замінити ванільним ***. Хлюпнути трохи теплої води (2-3 ст.л. або трохи більше, орієнтуйтеся на місці) і замісити м'яке тісто. Залишити на 15-20 хвилин.
Сформувати з тіста тонкі ковбаски (довжиною приблизно 8-10 см., діаметром 1 см), обваляти їх в цукрі що залишився. Скріпити кінці, щоб вийшли овальні кренделі. Викласти на деко, застелене папером і випікати в попередньо розігрітій до 180°С. духовці, до легкого золотистого відтінку. Якщо обваляли в цукрі з двох сторін, краще в процесі перевернути, щоб низ не підгорів.

bon appetit:)


Категорія: Печиво | Додав: unknown (08.05.2013)
Переглядів: 1030 | Теги: Торкетті - італійське печиво | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Печена картопля з сиром
Банановий коктейль з морозивом
Ролл "Мозаїка"
Курячі шашлики
Домашній гамбургер з житнім хлібом
Салат-коктейль із креветок
Сосиски "Змійки"
Грецький салат
Роли з лососем і авокадо
Хрусткі курячі палички
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua