Четвер, 02.05.2024, 10:17
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Ростбіф

Ростбіф


Здається, я починаю дружити з яловичиною. Причому якщо раніше мої стосунки з нею були хорошими десь в районі спекотного, то зараз повноваження перемістилися в більш складні рецепти. Вірніше, складними вони здавалися, поки я сама їх не випробувала. Сьогодні я хочу запропонувати вам рецепт ростбіфа - це цілісний шматок яловичої вирізки, запечений у духовці. Дуже смачний і зовсім не складний.

Інгредієнти:

►1 кг яловичої вирізки одним шматком (товстий або тонкий край)
►4-5 невеликих цибулин
►300 г печериць
►сіль і мелений чорний перець за смаком


Приготування:

Обв'яжіть мя'со кухонною ниткою. Натріть сіллю і перцем. У сковороді на сильному вогні розігрійте 2 ст.л. олії. Покладіть м'ясо і обсмажте з усіх боків, включаючи кінці, до рум'яної скоринки, близько 5 хвилин в загальній складності. Перекладіть його у форму для запікання.
Гриби розріжте на половинки. Смажте буквально 2-3 хвилини в тій же сковороді, де смажилося м'ясо. Цибулю розріжте на четвертинки і разом з грибами покладіть у форму до м'яса. Поставте форму в розігріту до 180°С духовку і запікайте приблизно 35-40 хвилин. Якщо у вас є термометр для м'яса, він повинен показувати внутрішню температуру шматка 65°С. Якщо градусника немає - перевірте ножем - з проколу повинен випливати рожевий сік. Якщо сік не витікає - ви пересушили м'ясо.
Заберіть м'ясо з духовки, накрийте фольгою і залиште на 10 хвилин.
Наріжте скибочками і подавайте із запеченими грибами та цибулею.

bon appetit:)



Категорія: Ростбіф | Додав: unknown (15.04.2013)
Переглядів: 628 | Теги: Ростбіф | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Корисні властивості грейпфрута і грейпфрутова дієта
Black Moon (Чорний Місяць)
Сирні кубики
Овочева запіканка зі свининою
Млинці з беконом
Класичний рецепт римських спагетті «Качо-е-Пепе»
Бельгійські вафлі з ягодами і збитими вершками
Гаспачо
Як вибрати каструлю?
Рисовий пудинг
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua