П`ятниця, 22.11.2024, 02:52
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Кухні світу » Іспанська кухня

Гаспачо



Інредіенти :

Помідори
червоні 1.5 кг
Перець
солодкий червоний (паприка) 2 шт.
Цибуля ріпчаста
(100г) 1 шт.
Часник
2 зубчики
Сіль
морська ½ ч.л.
Оливкова
олія 50 мл
Хліб
пшеничний 150 г
Огірки
200 г


Приготування:

На
помідорах зробіть хрестоподібний надріз і опустіть їх на 1-2 хвилини в окріп. Після цього очистіть від шкірки і жорсткої серединки.
За допомогою
блендера зробіть однорідне пюре з очищених помідорів, солодкого червоного перцю і невеликої цибулини.
В
ступці розітріть очищений часник із сіллю до однорідної маси, потім додайте оливкову олію і хлібний м'якуш. Розбавте трохи водою.
Додайте
хлібну суміш в овочеве пюре і добре розмішайте. Якщо суп буде дуже густий, можна додати трохи води або томатного соку. Приберіть в холодильник на 1-2 години, щоб суп став дуже холодним.
Окремо
наріжте кубиками хліб і підсушіть на гарячій сковороді, щоб вийшли сухарики.
Очистіть
перець і наріжте дрібними кубиками.
Очищений
огірок також наріжте кубиками. Подайте суп дуже холодним, а окремо покладіть сухарики і нарізані
овочі.

bon appetit:)


Категорія: Іспанська кухня | Додав: unknown (29.03.2012)
Переглядів: 817 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Суп із сиру стілтон
Крем Рафаелло
Лазанья з сьомгою
Молочний коктейль з медом
Гарячий шоколад по-італійськи
Салат з курячої печінки та овочів
Закуска "Дракончики"
Чіпси з тонкого лаваша
Сендвіч
Спеції для плову
Категорії розділу
Індійська кухня [1]
Абхазька кухня [1]
Болгарська кухня [1]
Іспанська кухня [1]
Італійська кухня [4]
Мексиканська кухня [2]
Фінська кухня [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua