|
Гаспачо
Інредіенти :
Помідори червоні 1.5 кг Перець солодкий червоний (паприка) 2 шт. Цибуля ріпчаста (100г) 1 шт. Часник 2 зубчики Сіль морська ½ ч.л. Оливкова олія 50 мл Хліб пшеничний 150 г Огірки 200 г
Приготування:
На помідорах зробіть хрестоподібний надріз і опустіть їх на 1-2 хвилини в окріп. Після цього очистіть від шкірки і жорсткої серединки. За допомогою блендера зробіть однорідне пюре з очищених помідорів, солодкого червоного перцю і невеликої цибулини. В ступці розітріть очищений часник із сіллю до однорідної маси, потім додайте оливкову олію і хлібний м'якуш. Розбавте трохи водою. Додайте хлібну суміш в овочеве пюре і добре розмішайте. Якщо суп буде дуже густий, можна додати трохи води або томатного соку. Приберіть в холодильник на 1-2 години, щоб суп став дуже холодним. Окремо наріжте кубиками хліб і підсушіть на гарячій сковороді, щоб вийшли сухарики. Очистіть перець і наріжте дрібними кубиками. Очищений огірок також наріжте кубиками. Подайте суп дуже холодним, а окремо покладіть сухарики і нарізані овочі.
bon appetit:)
|
Категорія: Іспанська кухня | Додав: unknown (29.03.2012)
|
Переглядів: 817
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|