Неділя, 24.11.2024, 22:08
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Супи

Суп-пюре з брокколі та сиром



Інгредієнти:

Борошно - 1/4 склянки
Вершкове масло (розтоплене) - 100 г
Морква - 1 шт
Цибуля - 1 шт
Брокколі - 1 головка
Суміш молока і вершків - 2 склянки
Овочевий бульйон - 2 склянки
Мускатний горіх - 1/8 ч. л.
Твердий сир (чеддер) - 220 г
Сіль і перець - за смаком


Приготування:

Натріть сир. Вимийте брокколі, висушіть і розділіть на невеликі суцвіття. Закиньте брокколі в каструлю з підсоленою киплячою водою і варіть 3 хв. Швидко перекладіть брокколі з киплячої води в миску з холодною водою. Вимийте, очистіть та поріжте моркву. Підтушіть моркву і
цибулю
на вершковому маслі (1-2 столових ложки). Посоліть і поперчіть. Цибуля повинна набрати золотистого кольору. Чи не перетримайте, овочі повинні зберегти форму. У каструлі розтопіть 60 г масла. Додайте 1/4 склянки борошна. Помішуючи тримайте близько 3-4 хвилин. Влийте суміш молока і вершків, потім бульон. Додайте мускатний горіх,  під кришкою готуйте близько 20 хвилин, після додайте цибулю, моркву і брокколі і варіть 30 хв. Через 25-30 хвилин, зніміть кришку і толокушкою для пюре розімніть овочі. Додайте половину натертого сиру. Перемішайте, щоб сир встиг розплавитися. При подачі зверху порційно можна також присипати сиром.

bon appetit:)




Категорія: Супи | Додав: unknown (31.03.2012)
Переглядів: 914 | Коментарі: 2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Іспанська тортилья
Кавовий торт-мус
Горбуша під сиром
Курячі грудки з помідорами і базиліком
Як вибрати казан
Капуста по-пекінськи
Мандариновий торт
Салат "Меркурій"
Завитки з шинкою і ананасами
Black Moon (Чорний Місяць)
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua