Понеділок, 01.12.2025, 22:06
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Буженина

Буженина запечена в тісті


Інгредієнти:

►М'ясо (краще свинина, бажано шия) - 1 кг. 
►Листкове бездріжджове тісто - 500 гр. 
►Гірчиця - 2-3 ст. ложки 
►Сіль, перець мелений, приправи за смаком
►Жовток - 1 шт.


Приготування:

Підготовлене м'ясо натріть з усіх боків сумішшю з гірчиці, солі та приправ, можете додати подрібнений зубчик часнику. Помістіть в
простору миску, накрийте та залиште в
холодильнику на ніч.
На наступний день м'ясо загорніть у фольгу та запікайте при температурі 170°С - 180°С протягом 2 - 2.5 годин.
Готове м'ясо трохи остудіть, загорніть в
тісто що залишилось, верх змастіть жовтком, запікайте 40
хвилин при температурі 180°С.

bon appetit:)



Категорія: Буженина | Додав: unknown (14.05.2012)
Переглядів: 902 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Крильця в медовому пряному соусі
Фруктовий салат
Канапе на шпажках
Морська капуста
Піца «3 сири» з грибами
Полуничне вино
Варення з айви
Мокка фрапучіно
Журавлина. Корисні властивості журавлини
Картопляні зрази
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua