Інгредієнти:
►М'ясо (краще свинина, бажано шия) - 1 кг. ►Листкове бездріжджове тісто - 500 гр. ►Гірчиця - 2-3 ст. ложки ►Сіль, перець мелений, приправи за смаком ►Жовток - 1 шт.
Приготування:
Підготовлене м'ясо натріть з усіх боків сумішшю з гірчиці, солі та приправ, можете додати подрібнений зубчик часнику. Помістіть в простору миску, накрийте та залиште в холодильнику на ніч. На наступний день м'ясо загорніть у фольгу та запікайте при температурі 170°С - 180°С протягом 2 - 2.5 годин. Готове м'ясо трохи остудіть, загорніть в тісто що залишилось, верх змастіть жовтком, запікайте 40 хвилин при температурі 180°С. bon appetit:)
|