►500 гр-.нежирної свинини; ►1, 5 кг-картоплі; ►1 - цибулина; ►50 гр.вершкового масла ►1/2 склянки борошна ►100 гр. олії для обсмажування зраз ►сіль, перець - за смаком
Приготування:
Свинячу м'якоть пропускають через м'ясорубку, додаючи сіль і перець за смаком. Цибулю подрібнюють, і обсмажують з фаршем. З картоплі готують круте пюре, (остудити) додаючи до нього сіль, вершкове масло і борошно, сіль, спеції за смаком .. Борошно необхідно вмішувати рівномірно, не допускаючи грудок, щоб картопляний фарш вийшов максимально однорідним. З картопляного тіста на долоні роблять заготовки, розміром в долоню, в середину яких кладуть м'ясний фарш і формують зрази. Як тільки зрази сформовані, їх укладають на попередньо розігріту сковороду з олією і обсмажують до появи скоринки. Обсмажувати зрази з кожного боку.