Неділя, 28.04.2024, 19:30
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Супи

Суп з плавлених сирків


Інгредієнти:

►Плавлені сирки (2 шт.);
►Копчене куряче стегно (1 шт.);
►Морквина середня (1 шт.);
►Картопля (2-3 шт.);
►Олія для обсмажування морквини;
►Сіль (за смаком);
►Цибуля


Приготування:

Оскільки більша частина складових - готові до вживання продукти, почнемо з картоплі і морквини. Ах так, мало не забула - саме час покласти сирки в морозильну камеру, так нам потім буде легше їх подрібнити. Картоплю миємо, чистимо й ріжемо кубиками.
Відправляємо варитися в каструльку. Тим часом на тремо морквину. Обсмажуємо на олії.
Якщо ви варите суп з цибулею, її обсмажуємо разом з морквою. Додаємо в суп.
М'ясо відокремлюємо від кісток і ріжемо подрібніше (можете залишити і великі шматочки, деякі так люблять). Додаємо в суп.
Тим часом наші сирки досить заморозилися. Насправді, трохи. Але нам вистачить. Тремо на крупній терці.
І викладаємо в майже готовий суп. Ну і як би все, смачний і поживний супчик з плавлених сирків готовий, можна подавати. До нього я приготувала не менш смачні сухарики з паприкою.

bon appetit:)



Категорія: Супи | Додав: unknown (27.11.2012)
Переглядів: 3200 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Ікра кабачкова
Глазуровані сирки
Паста з пряними ковбасками
Какао «Повітряний поцілунок»
Чікен Нагетс
Борщ по-полтавськи
Ірландський шоколадний торт з Гіннесом
Торт зі згущеним молоком "Солодка фантазія"
Хрусткі курячі палички
Желе з шампанського «Рожевий лід»
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua