Інгредієнти:
►Плавлені сирки (2 шт.); ►Копчене куряче стегно (1 шт.); ►Морквина середня (1 шт.); ►Картопля (2-3 шт.); ►Олія для обсмажування морквини; ►Сіль (за смаком); ►Цибуля
Приготування:
Оскільки більша частина складових - готові до вживання продукти, почнемо з картоплі і морквини. Ах так, мало не забула - саме час покласти сирки в морозильну камеру, так нам потім буде легше їх подрібнити. Картоплю миємо, чистимо й ріжемо кубиками. Відправляємо варитися в каструльку. Тим часом на тремо морквину. Обсмажуємо на олії. Якщо ви варите суп з цибулею, її обсмажуємо разом з морквою. Додаємо в суп. М'ясо відокремлюємо від кісток і ріжемо подрібніше (можете залишити і великі шматочки, деякі так люблять). Додаємо в суп. Тим часом наші сирки досить заморозилися. Насправді, трохи. Але нам вистачить. Тремо на крупній терці. І викладаємо в майже готовий суп. Ну і як би все, смачний і поживний супчик з плавлених сирків готовий, можна подавати. До нього я приготувала не менш смачні сухарики з паприкою.
bon appetit:)
|