П`ятниця, 22.11.2024, 01:26
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Кухні світу » Болгарська кухня

Сніданок по-болгарськи


Інгредієнти (2 порції):

►3 яйця
►200 гр бринзи
►2 помідори
►1 болгарський перець
►1 цибулина
►Свіжа петрушка
►Рослинна олія
►Перець


Приготування:

Ріжемо дрібно цибулю і викладаємо його на сковорідку з розігрітою на ній рослинною олією, обсмажуємо до легкого рум'янцю. Тим часом очищаємо помідори від шкірки і нарізаємо невеликими кубиками. Додаємо в сковорідку до цибулі.
Болгарський перець нарізаємо такими ж невеликими кубиками й викладаємо в сковорідку, накриваємо кришкою і смажимо на невеликому вогні, поки перець не стане м'яким.
Бринзу кришимо і додаємо в сковороду, потім заливаємо суміш яйцями, злегка перчимо і знову накриваємо кришкою, поки яйця не дійдуть до готовності. Посипаємо свіжою петрушкою.
Ще нашу страву можна готувати в духовці - після того, як перець став м'яким, викладаємо готову цибульно-помідорно-перцева суміш у форму, додаємо бринзу, заливаємо яйцями і відправляємо в духовку на п'ять хвилин.

bon appetit:)



Категорія: Болгарська кухня | Додав: unknown (13.05.2012)
Переглядів: 1058 | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Салат "Мімоза"
Кавовий торт-мус
Піца з куркою і грибами
Десерт Радість - насолода
Суп з плавлених сирків
Салат "Грибний пеньок"
Безалкогольний мохіто з чорною смородиною
Паста з фореллю і рікоттою у вершковому соусі
Салат Олів'є (радянський варіант)
Буженина за 10 хвилин
Категорії розділу
Індійська кухня [1]
Абхазька кухня [1]
Болгарська кухня [1]
Іспанська кухня [1]
Італійська кухня [4]
Мексиканська кухня [2]
Фінська кухня [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua