Інгредієнти (2 порції):
►3 яйця ►200 гр бринзи ►2 помідори ►1 болгарський перець ►1 цибулина ►Свіжа петрушка ►Рослинна олія ►Перець
Приготування:
Ріжемо дрібно цибулю і викладаємо його на сковорідку з розігрітою на ній рослинною олією, обсмажуємо до легкого рум'янцю. Тим часом очищаємо помідори від шкірки і нарізаємо невеликими кубиками. Додаємо в сковорідку до цибулі. Болгарський перець нарізаємо такими ж невеликими кубиками й викладаємо в сковорідку, накриваємо кришкою і смажимо на невеликому вогні, поки перець не стане м'яким. Бринзу кришимо і додаємо в сковороду, потім заливаємо суміш яйцями, злегка перчимо і знову накриваємо кришкою, поки яйця не дійдуть до готовності. Посипаємо свіжою петрушкою. Ще нашу страву можна готувати в духовці - після того, як перець став м'яким, викладаємо готову цибульно-помідорно-перцева суміш у форму, додаємо бринзу, заливаємо яйцями і відправляємо в духовку на п'ять хвилин.
bon appetit:)
|