Наріжте дрібно цибулю і обсмажте її в олії до прозорості. Додайте гриби. Якщо вони великі, розріжте їх на кілька частин. Посоліть та готуйте на середньому вогні близько 8-10 хвилин, помішуючи, поки не випарується зайва рідина, а гриби не будуть готові. Курячі грудки наріжте невеликими шматочками і подрібніть в блендері або м'ясорубці. В отриманий фарш додайте 1 яйце, сіль та перець. Перемішайте до однорідності. Яйце злегка збийте виделкою, в невелику ємність всипте панірувальні сухарі. Розділіть фарш на 6 частин та сформуйте великий корж товщиною трохи менше сантиметра. Всередину покладіть столову ложку начинки і щільно загорніть внахлест ретельно заліплюючи краї. Надайте виробу овальну форму та вмочіть спочатку в яйце, потім обваляйте в паніровці з усіх боків. Обсмажте зрази до золотисто-коричневого кольору з обох сторін, перекладіть у форму для запікання і запікайте при 180° 20 хвилин.