|
Какао «Повітряний поцілунок»
Інгредієнти:
►
Какао - 3 ст. ложки
►
Молоко - 250 г
►
Цукор - 2 ст. ложки
►
Цукрова пудра - 1 ст. ложка
►
Вода - 1/4 склянки
►
Вершки (35% жирності) - 4 ст. ложки
►
Шоколадна стружка - 1 ч. ложка
Приготування:
Молоко з цукром довести до кипіння. Какао розвести в теплій воді. Цівкою влити какао в гаряче молоко, збити віночком. Вершки збити з цукровою пудрою. Подати какао зі збитими вершками, прикрасити шоколадною стружкою
bon appetit:)
|
Категорія: Какао | Додав: unknown (23.03.2012)
|
Переглядів: 784
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|