П`ятниця, 22.11.2024, 19:14
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти заготовок » Баклажани на зиму

Баклажани "Тещин язик"


Інгредієнти:

►6 кг товстеньких (це важливо) баклажанів,
►7-8 шт. солодких болгарських перців,
►5-6 стручків гіркого перцю,
►5 головок часнику,
►100 г оцту фруктового,
►1 л рослинного масла,
►2 ст. ложки солі.


Приготування:

Баклажани очистіть від шкірки і розріжте вздовж на 8 частин. Посоліть і залиште на 1 годину. Перець і часник пропустіть через м'ясорубку. Додайте сіль, оцет. На плиту поставте дві ємності: в одну налийте воду для стерилізації, в іншу - рослинне масло. У киплячій олії обсмажте баклажани до золотистої скоринки. Тим часом підготуйте приправу: перець і часник пропустіть через м'ясорубку, додайте оцет і сіль. На дно півлітрової банки покладіть по 2 ст. ложки приправи, а потім баклажани. Зверху покладіть ще по 2 ст. ложки приправи. Банку накрийте кришкою і поставте у воду. Стерилізують до появи соку. Закатайте кришкою і укутайте на 2-3 години.

bon appetit:)


Категорія: Баклажани на зиму | Додав: unknown (29.07.2013)
Переглядів: 1225 | Теги: Баклажани Тещин язик, баклажани на зиму | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Курячі роли фаршировані брокколі та сиром
Рулети з індички з сиром
Чікен Нагетс
Холодний суп-пюре з картоплі
Фінська уха
Закуска з лосося та сиру
Булочки з сирною начинкою
Курячі шашлики
Бананово-полуничний коктейль
Безалкогольний мохіто з чорною смородиною
Категорії розділу
Варення [15]
Повидло [2]
Баклажани на зиму [11]
Кабачки на зиму [1]
Огірки на зиму [11]
Перець на зиму [1]
Помідори на зиму [19]
Салати на зиму [1]
Смородина на зиму [22]
Часник на зиму [8]
Заготовляємо зелень [4]
Сушка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua