Інгредієнти:
►6 кг товстеньких (це важливо) баклажанів, ►7-8 шт. солодких болгарських перців, ►5-6 стручків гіркого перцю, ►5 головок часнику, ►100 г оцту фруктового, ►1 л рослинного масла, ►2 ст. ложки солі.
Приготування:
Баклажани очистіть від шкірки і розріжте вздовж на 8 частин. Посоліть і залиште на 1 годину. Перець і часник пропустіть через м'ясорубку. Додайте сіль, оцет. На плиту поставте дві ємності: в одну налийте воду для стерилізації, в іншу - рослинне масло. У киплячій олії обсмажте баклажани до золотистої скоринки. Тим часом підготуйте приправу: перець і часник пропустіть через м'ясорубку, додайте оцет і сіль. На дно півлітрової банки покладіть по 2 ст. ложки приправи, а потім баклажани. Зверху покладіть ще по 2 ст. ложки приправи. Банку накрийте кришкою і поставте у воду. Стерилізують до появи соку. Закатайте кришкою і укутайте на 2-3 години.
bon appetit:)
|