Приготування: Варимо яйця. Тим часом нарізаємо лосось на тоненькі рівномірні скибочки. Беремо форму для кексів і вистилає дно кожної форми харчовою плівкою. Це потрібно для того, щоб було зручно витягати готову закуску з формочок. Укладаємо на дно кожної формочки шматочок риби, щоб її краї виступали назовні. Робимо начинку. Зварені круто яйця дрібно нарізаємо. Можна використовувати блендер. Так само робимо з часником і пір'ям зеленої цибулі. Чим дрібніше, тим краще. Змішуємо все це з вершковим сиром, солимо і перчимо до смаку. Далі викладаємо начинку в кожну формочку і закриваємо виступаючими кінцями риби як конверт. Плівку теж загорнути. Начинка повинна трохи виступати з форми. Коли все готове, потрібно форми чимось притиснути, щоб начинка втрамбувалась. Наприклад покласти зверху кухонну дощечку і поставити банку з водою або якийсь важкий предмет. Всю цю конструкцію поміщаємо в холодильник на кілька годин. Діставати закуску акуратно потягнувши за краї харчової плівки. Закуска готова!