Інгредієнти:
►Куряча гомілка - 800 гр. ►Рослинна олія - 30 мл. ►Сіль - 1 ч.л. ►Помідори - 200 гр. ►Перець солодкий червоний (паприка) 1 шт. ►Перець солодкий жовтий - 1 шт. ►Цибуля ріпчаста (100г) - 1 шт. ►Розмарин гілочки - 3 шт. ►Часник зубчики - 3 шт. ►Перець чорний мелений - ¼ ч.л. ►Помідори Черрі - 200 гр.
Приготування:
Курку посоліть і обсмажте на розігрітій сковороді до рум'яної скоринки. Обсмажену курку перекладіть в широку форму для запікання. Овочі вимийте і висушіть. Помідори наріжте кубиками, перець очистіть і одну половину наріжте квадратиками, а іншу - смужками. Цибулю тонко поріжте, часник і листя розмарину (з одної гілочки) подрібніть. У сковороді, де смажилася курка, спассеруйте цибулю до прозорості, потім покладіть помідори і перець. Готуйте 5 хвилин на сильному вогні, помішуючи. Ближче до кінця додайте дрібно подрібнений часник і листя розмарину. Посоліть і поперчіть. Вилийте соус на курку, зверху розкладіть смужки перцю, помідори черрі (не нехтуйте ними, це дуже прикрашає смак страви). Гілочки розмарину теж покладіть зверху. Поставте в розігріту до 200°С духовку, запікайте 15 хвилин. Дуже смачно подавати з вареним рисом типу басматі.
bon appetit:)
|