Понеділок, 06.05.2024, 09:37
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Десерти

Полуничний десерт



Інгредієнти:

Полуниця 300г
Цукрова пудра 30г
Желе 1 пакет
Сир 300 г
Цукор пісок 2 ст.л.
Сметана 3 ст.л.
Вода проста 100 мл
Желатин 10 г


Приготування:

Пакетик готового желе заливаємо кип'ятком. Отриману рідину розливаємо по високих склянках.
Для того, щоб желе застигло не рівним шаром, а красивою діагоналлю, склянки потрібно поставити в холодильник під нахилом.
Поки застигає полуничне желе, приготуємо сирний шар. Все дуже просто - змішати сир з цукром і сметаною до смаку. Ретельно розтерти. У чашці розвести в 100 мл води 10 г желатину, ретельно розмішати і додати до сиру.
Сирну масу викладаємо на вже трохи застигле полуничне желе. І знову відправити склянки в холодильник - застигати.
Полуничку потрібно подрібнити. Полуничне пюре змішати з цукровою пудрою, щоб смак пюре був гармонійним, без крупинок цукру.
Полуничне солодке пюре викладаємо на сирний шар.
Настала черга горіхів. Можна використовувати будь-які горіхи, які Ви любите. Горіхи подробити дрібно
Подрібнені горіхи потрібно викласти на практично готовий десерт.
Поверх горішків викласти полуничку, можна цілу або нарізати шматочками.


bon appetit:)








Категорія: Десерти | Додав: unknown (23.03.2012)
Переглядів: 1654 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Млинцеві мішечки з куркою
Банани. Користь і шкода бананів
Макарони фарфалле з томатно-сирним соусом
Салат "Соняшник"
Сендвіч з куркою
Бізе новорічне "Ялинки"
Гриби з соусом Мадейра
Яєчня в перці
Гречані млинці
Латкес з яблук
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua