Інгредієнти:
►Яблука - 500 г (2-3 шт) ►Лимон (сік) - 1 ст. л. ►Борошно - 6 ст. л. ►Цукор - 1 ст. л. ►Кориця - 1/4 ч. л. ►Розпушувач - 1 ч. л. ►Яйце - 2 шт. ►Вершкове масло - 2 ст. л. ►Йогурт, сметана, варення або будь-який солодкий соус для подачі
Приготування:
Вимийте, очистіть і змеліть в блендері або натріть на тертці яблука. Вижміть сік з тертих яблук. Яблука змішайте з лимонним соком. Муку, цукор, корицю і розпушувач змішайте і додайте до яблук. Влийте добре збиті яйця і все ретельно перемішайте. Обсмажте на вершковому маслі з обох боків до золотистої скоринки. Подавайте зі сметаною, варенням або ягодами.
bon appetit:)
|