Вівторок, 07.05.2024, 01:32
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Десерти

Латкес з яблук


Інгредієнти:

►Яблука - 500 г (2-3 шт)
►Лимон (сік) - 1 ст. л.
►Борошно - 6 ст. л.
►Цукор - 1 ст. л.
►Кориця - 1/4 ч. л.
►Розпушувач - 1 ч. л.
►Яйце - 2 шт.
►Вершкове масло - 2 ст. л.
►Йогурт, сметана, варення або будь-який солодкий соус для подачі


Приготування:

Вимийте, очистіть і змеліть в блендері або натріть на тертці яблука. Вижміть сік з тертих яблук. Яблука змішайте з лимонним соком. Муку, цукор, корицю і розпушувач змішайте і додайте до яблук. Влийте добре збиті яйця і все ретельно перемішайте. Обсмажте на вершковому маслі з обох боків до золотистої скоринки. Подавайте зі сметаною, варенням або ягодами.

bon appetit:)



Категорія: Десерти | Додав: unknown (11.05.2012)
Переглядів: 836 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Запечені гриби з сиром і помідорами
Хрусткі бутерброди з моцарелою і копченим лососем
Детокс смузі
Десерт Радість - насолода
Вибираємо одноразовий посуд для пікніка
Запечені баклажани з рікоттою, помідорами та цибулею
Горбуша під сиром
Салат "Меркурій"
Люля-кебаб
Умови зберігання бананів. Як вибрати стиглий банан
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua