|
Салат з курячої печінки та овочів
Інгредієнти:
500 г курячої печінки 1 авокадо невеликий качан пекінської капусти 4 помідори 4-5 варених яєць сік 1 лимона
Для заправки: 5 ст.л нежирного йогурту 2 ст.л. гострого кетчупа 1 ст.л. коньяку сіль за смаком
Приготування :
Печінку миємо, нарізаємо на середні шматочки, солимо і обсмажуємо на олії на сильному вогні протягом 4-5 хвилин, постійно помішуючи. Відкладаємо вбік. Пекінську капусту, тільки верхню листову частину, нарізаємо смужками і розкладаємо на блюді. Авокадо нарізаємо скибочками і розкладаємо поверх капусти. Поливаємо лимонним соком. Яйця ріжемо на четвертинки, помідори - на 6 частин кожну. Кладемо поверх авокадо, залишаючи в центрі вільне місце. У центр горою викладаємо печінку. Готуємо заправку. Змішуємо.
bon appetit:)
|
Категорія: Салати | Додав: unknown (27.03.2012)
|
Переглядів: 1303
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|