Салат з курячої печінки та овочів
Інгредієнти : 500 г курячої печінки 1 авокадо невеликий качан пекінської капусти 4 помідори 4-5 варених яєць сік 1 лимона Для заправки: 5 ст.л нежирного йогурту 2 ст.л. гострого кетчупа 1 ст.л. коньяку сіль за смаком Приготування : Печінку миємо, нарізаємо на середні шматочки, солимо і обсмажуємо на олії на сильному вогні протягом 4-5 хвилин, постійно помішуючи. Відкладаємо вбік . Пекінську капусту , тільки верхню листову частину, нарізаємо смужками і розкладаємо на блюді. Авокадо нарізаємо скибочками і розкладаємо поверх капусти. Поливаємо лимонним соком. Яйця ріжемо на четвертинки , помідори - на 6 частин кожну. Кладемо поверх авокадо , залишаючи в центрі вільне місце. У центр горою викладаємо печінку . Готуємо заправку. Змішуємо. bon appetit:)
Категорія: Салати | Додав: unknown (27.03.2012)
Переглядів: 1287 |
| Рейтинг: 0.0 /0
Всього коментарів: 1
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
1
tqpWIYd
(04.01.2024 11:25)
0
Reports of dry eye symptoms and uveitis have been reported with their use <a href=https://viagr.art>viagra online price</a> Division of Experimental and Translational Genetics, Department of Pediatrics, The Children s Mercy Hospital, University of Missouri Kansas City School of Medicine, Kansas City, MO, USA