Понеділок, 01.12.2025, 16:21
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Закуски » Салати

Салат з курячої печінки та овочів


Інгредієнти:

500
г курячої печінки
1
авокадо
невеликий
качан пекінської капусти
4
помідори
4-5
варених яєць
сік
1 лимона

Для
заправки:
5
ст.л нежирного йогурту
2
ст.л. гострого кетчупа
1
ст.л. коньяку
сіль
за смаком


Приготування :

Печінку миємо, нарізаємо на середні шматочки, солимо і обсмажуємо на олії на сильному вогні протягом 4-5 хвилин, постійно помішуючи. Відкладаємо вбік.
Пекінську капусту, тільки верхню листову частину, нарізаємо смужками і розкладаємо на блюді.
Авокадо нарізаємо скибочками і розкладаємо поверх капусти. Поливаємо лимонним соком.
Яйця ріжемо на четвертинки, помідори - на 6 частин кожну.
Кладемо поверх авокадо, залишаючи в центрі вільне місце. У центр горою викладаємо печінку.
Готуємо
заправку. Змішуємо.

bon appetit:)


Категорія: Салати | Додав: unknown (27.03.2012)
Переглядів: 1310 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Салат "Цезар" з куркою
Гарячі піца-бутерброди
Варення з чорної смородини «Три по п'ять»
Яєчні котлети
Бостонської кремовий торт
Шоколадне печиво-сендвіч з арахісовим маслом
Помідори по-Мелітопольському (із зеленню)
Желе з шампанського «Рожевий лід»
Млинці з курячими сердечками
Картопляні зрази з грибами
Категорії розділу
Бастурма [1]
Бургери [4]
Бутерброди, тости [13]
Гарячі закуски [8]
Жульєн [1]
Закуски з грибів і овочів [7]
Закуски з м'яса і птиці [5]
Закуски з риби і креветок [6]
Ікра овочева [1]
Лечо [1]
Паштети [1]
Салати [38]
Форшмак [1]
Холодні закуски [18]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua