Інгредієнти:
►0.5 літра молока ►200 мл. кип'яченої злегка теплої води ►3 яйця ►0.5 ч. л. цукру ►1 ч. л. солі ►2-3 ст. ложки рослинної олії ►1 склянка борошна (склянка = 250 мл.) ►500-600 гр. курячиї або індичих сердець ►1 лавровий лист ►Сіль, перець мелений за смаком
Приготування:
Яйця розмішати з сіллю, цукром та олією, додати молоко, воду і просіяне борошно, добре все збити міксером, щоб вийшло рідке тісто без грудочок, прибрати в холодильник на 1год (можна на всю ніч). Підготовлені сердечка злегка обсмажити на невеликій кількості олії, додати трохи води і лавровий лист, згасити на маленькому вогні під кришкою 1-1.5 години до м'якості. Готові сердечка пропустити через м'ясорубку, додати сіль і перець за смаком, для соковитості додати бульйон в якому сердечка гасилися (додавати розмішуючи поки начинка не стане досить соковитою). Тісто ще раз збити, посмажити млинчики (до золотистого кольору підсмажувати тільки з одного боку, другу зовсім небагато). Начинку загорнути в млинчики (класти її на підсмажену сторону), на 1 млинець по 1 столовій ложці.
bon appetit:)
|