Середа, 15.05.2024, 09:22
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Бульйони

Прозорий курячий бульйон з часниковими грінками



Інгредієнти:

►грудки курячі (з кісточкою і шкірою) - 2шт. по 100 грам
►цибуля ріпчаста - 1 невелика головка
►морква невелика - одна штука.
►хліб житній - 4 скибочки
►часник - 4 зубчики
►оливкова олія - дві столові ложки
►зелень петрушки і кропу - по 2 гілочки
►сіль морська дрібна


Приготування:

Курячі грудки промиємо, заллємо 1,5 л води, поставимо каструлю на сильний вогонь, щільно закривши кришкою. Моркву очистимо, разріжемо вздовж на 4 частини. Головку цибулі промиємо і, не очищаючи від лушпиння, розріжемо навпіл. Моркву і очищену цибулю (зрізом вниз) укладемо на добре розігріту суху сковороду, піджаримо з одного боку до утворення золотистої скоринки, додамо до курячиї грудок. Як тільки бульйон закипить, кришку знімемо, вогонь зменшимо до мінімального. Бульйон злегка посолити і варимо 15-20 хвилин, не допускаючи бурхливого кипіння і іноді знімаючи піну, що утворилася. На сковороді нагріємо масло, додамо рубаний часник. Скибочки хліба обсмажити на олії. Зелень петрушки і кропу промиємо, обсушимо, дрібно порубати.
Подаємо бульйон з грінками, посипавши зеленню.

bon appetit:)


Категорія: Бульйони | Додав: unknown (12.06.2013)
Переглядів: 847 | Теги: бульйон, курячий бульйон, Прозорий курячий бульйон з часников | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Гарячі піца-бутерброди
Міні-млинці з лососем і сметанним кремом
Гриби з соусом Мадейра
Яєчні котлети
Мандариновий торт
Сендвіч з яєчним салатом
Вибираємо морозиво
Фруктовий коктейль
Оселедець під шубою
Повітряні пиріжки
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua