Інгредієнти:
►200 мл води , ►200 г 9% оцту , ►20 г солі , ►50 г цукру , ►4 горошини чорного перцю , ►3 шт. лаврового листа , ►2 ч.л. приправи хмелі- сунелі .
Приготування:
Спочатку приготуйте маринадну заливку. Для цього в емальовану каструлю налийте воду , додайте оцет , цукор , чорний перець , лавровий лист і хмелі- сунелі . Нагрійте до кипіння , відразу зніміть з вогню і охолодіть. Головки часнику розділите на окремі зубчики і зніміть з них суху оболонку. Помістіть підготовлений таким чином часник в друшляк і обшпарте киплячою солоною водою (50 г солі на 500 г води) , потім швидко охолодіть , опустивши друшляк на півхвилини в таз з холодною водою. Зубчики часнику укладіть в банку і залийте маринадом. Банку прикрийте листом щільного паперу , обв'яжіть шпагатом і зберігайте при температурі 15-22 ° С.
bon appetit:)
|