Інгредієнти:
баклажан - один кілограм олія соняшникова - 1/2 склянки оцет винний червоний - 1/2 склянки сіль - дві чайних ложки
Приготування:
Баклажани промиємо, очистимо від шкірки, видалимо плодоніжки. Баклажани нарізаємо вздовж скибочками завтовшки 0,5 см, посоліть і залиште під кришкою на 20-30 хвилин. Скибочки баклажанів відіжмемо руками і обсмажити на сковороді на розігрітій олії до утворення рум'яної скоринки. Баклажани охолодити. Підготовлені баклажани щільно укладемо в скляну банку, заллємо оцтом. Банку закупорити. Берегти в сухому прохолодному приміщенні. Баклажани будуть готові через 2-3 дні.
bon appetit:)
|