П`ятниця, 22.11.2024, 18:34
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти заготовок » Баклажани на зиму

Баклажани у винному оцті



Інгредієнти:

баклажан - один кілограм
олія соняшникова - 1/2 склянки
оцет винний червоний - 1/2 склянки
сіль - дві чайних ложки


Приготування:

Баклажани промиємо, очистимо від шкірки, видалимо плодоніжки.
Баклажани нарізаємо вздовж скибочками завтовшки 0,5 см, посоліть і залиште під кришкою на 20-30 хвилин.
Скибочки баклажанів відіжмемо руками і обсмажити на сковороді на розігрітій олії до утворення рум'яної скоринки. Баклажани охолодити.
Підготовлені баклажани щільно укладемо в скляну банку, заллємо оцтом. Банку закупорити.
Берегти в сухому прохолодному приміщенні. Баклажани будуть готові через 2-3 дні.

bon appetit:)


Категорія: Баклажани на зиму | Додав: unknown (29.06.2013)
Переглядів: 757 | Теги: Баклажани у винному оцті | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Курячі грудки з помідорами і базиліком
Гарячий шоколад по-італійськи
Салат з курки
Освіжаючий банановий коктейль
Котлети по-київськи із сиром
Запечена курка з лимонами і білим вином
Лосось запечений під соусом з трав
Каліфорнійський курячий салат
Сало з соляного розчину зі спеціями
Курка по-грецьки
Категорії розділу
Варення [15]
Повидло [2]
Баклажани на зиму [11]
Кабачки на зиму [1]
Огірки на зиму [11]
Перець на зиму [1]
Помідори на зиму [19]
Салати на зиму [1]
Смородина на зиму [22]
Часник на зиму [8]
Заготовляємо зелень [4]
Сушка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua