Інгредієнти:
Для котлет: ►2 шт.курячого філе ►100г плавленого сиру Viola ►Кріп ►Сіль ►Перець
Для панірування: ►Борошно ►Панірувальні сухарі
Для льезона: ►1 яйце ►50 мл молока. Льезон (фр. liaison - зв'язок, з'єднання) - рідка суміш з яєць і молока.
Приготування:
Кожне філе розрізати посередині (майже до кінця). Філе відбити через харчову плівку, рекомендовано тупим кінцем молотка для відбивання. Відбивати необхідно обережно, що б не прорвати м'ясо (в порізи потім буде витікати вміст серединки). Посолити, поперчити.
На середину кожної відбивної покласти рубаний кріп і шматочок охолодженого плавленого сиру Viola. Для цього я ложку змочувала в холодній воді і набирала сир з упаковочки, тоді він не пристає до ложки. Сформувати котлети. Якщо відбите м'ясо все ж місцями прорвалося, рекомендую не переживати, а обім'яти котлету так, що б прикрити всі похибки.
Підготувати льезон. Котлету обваляти в черговості: 1) борошно, 2) льезон, 3) панірувальні сухарі, 4) льезон, 5) панірувальні сухарі.
Смажити при великій кількості олії, перевертаючи в міру обсмажування. Що б котлета прожарилася, смажити краще на помірному вогні.
bon appetit:)
|