Якщо ви хоч раз спробуєте часникові стрілки, то по достоїнству оціните їх приголомшливий смак, а потім неодмінно виникне бажання скуштувати їх ще і ще раз. У сезон можна готувати їх у свіжому вигляді, обсмажуючи з м'ясом, або ж маринувати на зиму, використовуючи надалі як додатковий гарнір до м'ясних страв або до салатів.
Інгредієнти:
►часникові стрілки.
Для маринаду: ►1 л води, ►50 г солі, ►50 г цукру, ►чорний перець горошком, ►кріп, ►петрушка, ►1 ч.л. 70% оцтової есенції.
Приготування:
Стрілки часнику і зелень промийте, наріжте на шматочки по 3-5 см і розкладіть по стерилізованим банкам. Залийте окропом, дайте постояти 2-3 хвилини, потім окріп злийте і залийте продукти маринадом. Такі банки добре зберігаються навіть під поліетиленовими кришками.
bon appetit:)
|