Інгредієнти:
►3 склянки молока ►25 г дріжджів ►4 ч.л. цукру ►1 ч.л.солі ►2 яйця ►3 склянки пшеничного борошна ►60 г вершкового масла
Приготування:
Молоко злегка підігріти і розчинити в ньому дріжджі, додати сіль, цукор, яйця і все перемішати. Додати просіяне борошно. Після отримання однорідної маси влити до тісто розтоплене вершкове масло, перемішати і залишити в теплі на 1год. Коли тісто підніметься, знову перемішати і залишити ще на 1год. Як тільки тісто підійде, випікати млинці з двох сторін на попередньо розігрітій чавунній сковороді, змазаній рослинною олією, але не рекомендується наливати занадто багато масла так як його надлишок не дозволяє тісту рівномірно разтікатися.Товщина млинця повинна бути не менше 3 мм. Кожен готовий млинець змащувати вершковим маслом. Подавайте млинці поливши їх полуничним соусом з ягодами або на свій смак.
bon appetit:)
|