Неділя, 24.11.2024, 23:13
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти виробів з тіста » Млинці, оладки

Пшеничні млинці з полуницею


Інгредієнти:

►3 склянки молока
►25 г дріжджів
►4 ч.л. цукру
►1 ч.л.солі
►2 яйця
►3 склянки пшеничного борошна
►60 г вершкового масла


Приготування:

Молоко злегка підігріти і розчинити в ньому дріжджі, додати сіль, цукор, яйця і все перемішати. Додати просіяне борошно.
Після отримання однорідної маси влити до тісто розтоплене вершкове масло, перемішати і залишити в теплі на 1год. Коли тісто підніметься, знову перемішати і залишити ще на 1год.
Як тільки тісто підійде, випікати млинці з двох сторін на попередньо розігрітій чавунній сковороді, змазаній рослинною олією, але не рекомендується наливати занадто багато масла так як його надлишок не дозволяє тісту рівномірно разтікатися.Товщина млинця повинна бути не менше 3 мм.
Кожен готовий млинець змащувати вершковим маслом.
Подавайте млинці поливши їх полуничним соусом з ягодами або на свій смак.

bon appetit:)



Категорія: Млинці, оладки | Додав: unknown (12.05.2012)
Переглядів: 1224 | Коментарі: 2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Заморожений білий "гарячий" шоколад
Вівсяне печиво з родзинками і яблуком
Салат з курки по-китайськи
Триколірний хліб
Сирники
Сирні чіпси
Омлет з креветками
Борщ сибірський
Чебуреки з картоплею і сиром
Тост для коханих
Категорії розділу
Баурсакі [1]
Біляші [2]
Млинці, оладки [22]
Булочки [5]
Вареники [2]
Ватрушки [1]
Галушки [1]
Грінки [1]
Деруни [2]
Коржики [1]
Локшина [1]
Паста [6]
Пельмені [1]
Пиріжки [6]
Піца [7]
Пончики [3]
Пряники [1]
Рогалики [1]
Слойка [1]
Сирники [5]
Тісто [1]
Хачапурі [1]
Хліб [4]
Чебуреки [3]
Шарлотка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua