|
Салат "Грибний пеньок"
Інгредієнти:
4 моркви (відварити) 3 картоплини (відварити) 3 зелених яблука (кислих) 4 яйця зварених на круто 150гр відварених грибів (які полюбляєте) 300гр відвареного курячого філе 10 волоських горіхів Майонез за смаком Сіль Листя салату і маслини (за бажанням для прикраси)
Приготування :
Морква , яйця і картоплю очистити і натерти на крупній тертці. Підсолити овочі та яйця за смаком. Куряче філе нарізати кубиками, підсолити. Яблуко нарізати шматочками і опустити в підсолену воду (щоб не потемніли). Ядра горіхів порубати ножем. На порційну тарілку викласти листя салату, встановити кулінарне кільце. Викласти салат шарами (їх черговість можна порушити): морква, майонез, яйця, картопля, майонез, курка, яблуко, нарізані гриби і рубані горіхи. Зняти кулінарне кільце і прикрасити салат перед подачею, помістити салат в холодильник на пару годин.
bon appetit:)
|
Категорія: Салати | Додав: unknown (27.03.2012)
|
Переглядів: 1188
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|