П`ятниця, 22.11.2024, 05:28
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Закуски » Салати

Салат "Грибний пеньок"



Інгредієнти:

4
моркви (відварити)
3
картоплини (відварити)
3
зелених яблука (кислих)
4
яйця зварених на круто
150гр
відварених грибів (які полюбляєте)
300гр
відвареного курячого філе
10
волоських горіхів
Майонез
за смаком
Сіль

Листя
салату і маслини (за бажанням для прикраси)


Приготування :

Морква
, яйця і картоплю очистити і натерти на крупній тертці. Підсолити овочі та яйця за смаком. Куряче філе нарізати кубиками, підсолити.
Яблуко нарізати шматочками і опустити в підсолену воду (щоб не потемніли). Ядра горіхів порубати ножем. На порційну тарілку викласти листя салату, встановити кулінарне кільце.
Викласти
салат шарами (їх черговість можна порушити):
морква,

майонез,

яйця,

картопля,

майонез,

курка,

яблуко,

нарізані
гриби
і рубані
горіхи.
Зняти
кулінарне кільце і прикрасити салат перед подачею, помістити салат в холодильник на пару
годин.

bon appetit:)



Категорія: Салати | Додав: unknown (27.03.2012)
Переглядів: 1188 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Гарячі бутерброди з шинкою, помідорами і яйцями
Картопля фарширована овочами
Грінки з грибами і часником
Картопляна запіканка з куркою та шпинатом
Чізкейк з полуницею і кокосом
Блакитна лагуна
Картопля Шато
Полуничний десерт
Гарячий шоколад по-італійськи
Бутерброд-гриль з печерицями та сиром
Категорії розділу
Бастурма [1]
Бургери [4]
Бутерброди, тости [13]
Гарячі закуски [8]
Жульєн [1]
Закуски з грибів і овочів [7]
Закуски з м'яса і птиці [5]
Закуски з риби і креветок [6]
Ікра овочева [1]
Лечо [1]
Паштети [1]
Салати [38]
Форшмак [1]
Холодні закуски [18]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua