Субота, 23.11.2024, 13:04
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Суші, Роли

Ролл Гонконг


Інгредієнти:

►Водорості норі (великі аркуші) 2 шт.
►Вершковий сир 20 г
►Авокадо 1 шт.
►Ікра червона 50 г
►Вугор 100 г
►Кунжут 5 г


Приготування:

Намотується плівка вздовж паличок. В середньому робиться 7 оборотів. Після намотування потрібно випустити повітря з під плівки, для цього робляться надрізи килимок скручується, важливо якомога більше повітря. Килимок змащуємо сиром, щоб рол не прилипав до килимка, укладаємо лист норі. Поверх норі розкладаємо тонким шаром рис, таким чином щоб він виступав на 1-1,5 см. Рис повинен бути теплий, тоді він буде м'який і не буде розвалюватися. Змащуємо внутрішню частину сиром. Рівномірно викладаємо начинку. Починаємо згортати рол з вільного від рису кінця. Майстерність приходить з досвідом, але навчиться можна досить швидко. надаємо квадратну форму, притискати сильно не треба, щоб начинка не вилазила. Скручуємо рол, потім у зворотний бік загортаємо хвостик з рисом. Ще раз формуємо квадратну форму. Гарненько скручуємо квадратний рол, подвіваем з обох сторін, щоб наповнювач не випадав. Формуємо трикутну форму, на верхній кут укладаємо рибу. Рибу слід краще нарізати з цілісного шматка щоб довжина дорівнювала ширині листа норі. Посипаємо верхівку кунжутом. Нарізаємо роли, краще всього використовувати японські ножі які відрізняються від звичайних одностороннім заточуванням. Перед нарізанням ніж потрібно змочити водою. Приготувати васабі можна з сухого порошку змішаного з холодною водою. Імбир потрібен для того щоб збити смак від попереднього блюда, найбільш актуально його використовувати коли ви їсте асорті.

bon appetit:)



Категорія: Суші, Роли | Додав: unknown (09.05.2012)
Переглядів: 872 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Апельсиновий глінтвейн
Глазуровані сирки
Фруктовий коктейль
Полуничний десерт
Курка з соусом Теріякі
М'ясний бульйон
Сендвіч
Паста з лососем і креветками
Запечена сьомга зі шпинатом
Картопля Шато
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua