Інгредієнти (на 18 шт):
►150 гр. рис для суші ►9 листів водорості норі, порізаних навпіл ►200 гр. філе тунця ►50 гр. ікра летючої риби ►3 ч.л. соусу Кімчі ►1 авокадо або огірок ►маринований імбир ►соєвий соус
Приготування:
Покласти перед собою норі грубою стороною вгору, довгою стороною до себе. Потім на ліву половину водорості покласти рис, залишаючи 1 см облямівку з кожного з трьох країв. Готуємо начинку: дрібно нарізати філе тунця, додати ікру летючої риби, соус Кімчі і перемішати. На рис покласти начинку тунець-ікра-кімчі і шматочок авокадо або огірка. Звертаємо руками щільний кульочок у формі конуса. Крайній куточок злегка змочується водою, щоб рол не розвалився. Подавайте на круглому блюді, в центрі виклавши маринований імбир, в окрему тарілочку налийте соєвий соус
bon appetit:)
|