Субота, 18.05.2024, 11:53
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти заготовок » Баклажани на зиму

Баклажани мариновані



Інгредієнти на літрову банку:

►6-8 баклажанів,
►1,5 скл води,
►2 гілочки кропу,
►1 ст.л. цукру,
►6 горошин перцю,
►½ ст.л. оцту,
►2 зубчики часнику,
►1 ст.л. солі,
►1 лист хрону,
►1 лист селери.


Приготування:

Баклажани промити, зрізати плодоніжки, опустити на 10 хвилин у киплячу воду, потім вийняти з води і дати обсохнути. У стерилізовані банки укласти половину спецій, потім покласти баклажани, зверху решту спецій, залити маринадом з води, солі та оцту. Стерилізувати 15 хвилин, закатати.

bon appetit:)


Категорія: Баклажани на зиму | Додав: unknown (20.04.2013)
Переглядів: 1530 | Теги: Баклажани мариновані | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Користь і шкода грибів
Яйця фаршировані шинкою
Деруни з пастою з лосося
Куряче філе, запечене з сиром і беконом
Суп із сиру стілтон
Грецький Ролл
Сніданок для закоханих
Яєчня з помідорами
Салат «Морський коктейль»
Деруни з м'ясом
Категорії розділу
Варення [15]
Повидло [2]
Баклажани на зиму [11]
Кабачки на зиму [1]
Огірки на зиму [11]
Перець на зиму [1]
Помідори на зиму [19]
Салати на зиму [1]
Смородина на зиму [22]
Часник на зиму [8]
Заготовляємо зелень [4]
Сушка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua