Четвер, 16.05.2024, 08:52
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти заготовок » Кабачки на зиму

Кабачки на зиму



Інгредієнти:

►2кг кабачків
►600гр моркви
►600гр цибулі
►400гр томатної пасти
►400гр води
►1стакан цукру
►1стакан олії
►трохи менше склянки оцту
►1ст.ложка солі
►4 зубчики часнику
►4 великих, м'ясистих болгарських перців


Приготування:

Кабачки очистити порізати кубиками (якщо кабачки старі-розрізати вздовж і вийняти м'яку серцевину з насінням). Моркву натерти на тертці. Цибулю крупно порізати і обсмажити. Часник потовкти. Все викласти в каструлю, додавши інші інгредієнти, перемішати.
Варити близько 30хв., З моменту закипання, час від часу помішувати. Розлити в стерилізовані банки, перевернути, вкутувати не обов'язково.

bon appetit:)


Категорія: Кабачки на зиму | Додав: unknown (20.04.2013)
Переглядів: 951 | Теги: кабачки на зиму | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Шоколадні оладки
Млинці з сиром
Млинці з беконом
Помідори, фаршировані салатом з курки та грибів
Угорський торт "Добош"
Курка каррі
Ванільний торт з вишневим лікером
Грецький Ролл
Філе лосося з апельсинами
Бізе новорічне "Ялинки"
Категорії розділу
Варення [15]
Повидло [2]
Баклажани на зиму [11]
Кабачки на зиму [1]
Огірки на зиму [11]
Перець на зиму [1]
Помідори на зиму [19]
Салати на зиму [1]
Смородина на зиму [22]
Часник на зиму [8]
Заготовляємо зелень [4]
Сушка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua