Вівторок, 03.12.2024, 21:20
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » М'ясні страви

Курка каррі


Інгредієнти:

►Курячі грудки - 2 шт.
►Зелений перець - 1/2
►Приправа каррі - 3 ч.л.
►Цибуля - 1 шт.
►Часник - 2 зубчики
►Томатна паста - 1 ст.л.
►Сіль - 1 ч.л.
►Соняшникова олія - 2 ст.л.
►Вода - 200 мл.


Приготування:

Нарізаємо цибулю. І поміщаємо його в сотейник з розігрітою олією на середнім вогні. Нарізаємо часник і додаємо до цибулі. Перемішуємо каррі разом з томатною пастою. Додаємо суміш до цибулі з часником і обсмажуємо протягом 1-2 хвилин. Нарізаємо грудку на шматочки довжиною приблизно по 2,5 см. І додаємо до нашої зажарки. Перемішуємо протягом 5 хвилин поки м'ясо не з'єднатися з зажаркою. Потім додаємо воду, солимо і готуємо на середньому вогні протягом 20-25 хвилин. Після чого додаємо нарізаний перець і готуємо ще 5 хвилин.

bon appetit:)



Категорія: М'ясні страви | Додав: unknown (07.06.2012)
Переглядів: 1059 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Гарячий шоколад
Львівський сирник
Умови зберігання бананів. Як вибрати стиглий банан
Апельсинова кава
Темакі
Японський омлет
Пиріжки з яйцями і зеленою цибулею
Хачапурі по-аджарський
Салат "Меркурій"
Чізбургер
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua