Інгредієнти:
►Курячі грудки - 2 шт. ►Зелений перець - 1/2 ►Приправа каррі - 3 ч.л. ►Цибуля - 1 шт. ►Часник - 2 зубчики ►Томатна паста - 1 ст.л. ►Сіль - 1 ч.л. ►Соняшникова олія - 2 ст.л. ►Вода - 200 мл.
Приготування:
Нарізаємо цибулю. І поміщаємо його в сотейник з розігрітою олією на середнім вогні. Нарізаємо часник і додаємо до цибулі. Перемішуємо каррі разом з томатною пастою. Додаємо суміш до цибулі з часником і обсмажуємо протягом 1-2 хвилин. Нарізаємо грудку на шматочки довжиною приблизно по 2,5 см. І додаємо до нашої зажарки. Перемішуємо протягом 5 хвилин поки м'ясо не з'єднатися з зажаркою. Потім додаємо воду, солимо і готуємо на середньому вогні протягом 20-25 хвилин. Після чого додаємо нарізаний перець і готуємо ще 5 хвилин.
bon appetit:)
|