|
У категорії матеріалів: 4 Показано матеріалів: 1-4 |
|
Сортувати за:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
Інгредієнти:
►2 середніх цукіні, нарізати смужками ►1 коробка листів для лазаньї ►Вершкове масло - 3,5 столових ложки ►Борошно - 3,5 столових ложки ►Молоко - 2 склянки ►Рікотта - 150 г ►пучок базиліка ►тертий пармезан ►Сіль і перець |
Інгредієнти:
►9 листів лазаньї ►4 стейка сьомги (або філе близько 800 г) ►2 морквини (натерти) ►3 зубчики часнику (дрібно порізати) ►2 ст.л. оливкової олії ►100 г білого сухого вина ►пучок кропу ►сіль, перець ►3 ст.л. борошна ►50 г вершкового масла ►0,5 л молока ►цедра 1 лимона ►100 г сиру (можна будь-якого, але бажано моцарели не в кульках)
|
Інгредієнти (10 порцій):
►Баклажани - 150 гр. ►Цибуля ріпчаста - 300 гр. ►Кабачки - 350 гр. ►Помідори - 600 гр. ►Листи для лазаньї (12 штук) - 250 гр. ►Сир моцарела - 100 гр. ►Томатна паста - 40 гр. ►Сіль, суміш прянощів "Італійські трави", лавровий лист, перець горошком-за смаком ►Молоко - 500 мл. ►Яйця - 1-2 шт. |
Інгредієнти:
Оливкова олія - 3 столових ложки Цибуля (невелика) - 1 шт. Часник - 1 зубчик Томати у власному соку - 800 гр. Томатна паста - 2 столових ложки Цукор - щіпка Пластівці червоного перцю - щіпка Базилік (свіжий) Рікотта - 300 гр. Яйця - 1 шт. Сіль і перець - за смаком Моцарелла - 150 гр. Орегано - 2 чайних ложки Пармезан (тертий) - 220 гр. Монтаза - 200 гр. Листи для лазаньї - 8-10 штт. (Відваріть кожен лист по 30 секунд, остудіть в холодній воді) |
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 3 Гостей: 3 Користувачів: 0
|
|