Неділя, 28.04.2024, 12:58
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Торти

Торт "Raffaello"


Інгредієнти: (на форму діаметром 20 см)

Для коржа:
►100 г вершкового масла
►50 г цукру
►100 г борошна
►50 г кокосової стружки
►1 ст. ложка кокосового лікеру

Для крему:
►10 листочків желатину
►1 банка згущеного молока (400 мл)
►1 банка кокосового молока (400 мл)
►1 пакетик ванільного цукру
►250 мл вершків
►100 г цілого очищеного мигдалю

Для прикраси:
►Рубаний мигдаль
►Кокосова стружка


Приготування:

Для приготування тіста змішати розтоплене масло, цукор, борошно, лікер і кокосову стружку. Отриману масу розподілити рівномірно по дну застеленому пергаментом форми і охолодити 30 хвилин в холодильнику. Спекти корж в попередньо розігрітій до 200 ° C духовці 15 хвилин до золотисто-коричневого кольору і остудити.

Для крему замочити желатин в холодній воді згідно з інструкцією. Мигдаль підсушити на сухій сковороді, стежачи уважно, щоб не підгорів. Перемішати до однорідності згущене молоко, кокосове молоко і ванільний цукор. Желатин віджати і, помішуючи, нагрівати на слабкому! вогні до повного розчинення.

Додати до розчиненого желатину 4-5 ст. ложок кокосової суміші, перемішати і вилити в кокосову суміш що залишилась. Все ще раз добре перемішати і поставити на 30 хвилин у холодильник. Збити вершки до густоти. Застиглий крем дістати з холодильника і міксером ще раз перемішати.

Додати мигдаль і підмішати акуратно збиті вершки.
Навколо охолодженого коржа закріпити кільце від рознімної форми, заповнити форму кремом, розрівняти і поставити застигати в холодильник мінімум на 4 години (краще на ніч).

Прикрасити торт рубленим мигдалем і кокосовою стружкою.

bon appetit:)



Категорія: Торти | Додав: unknown (27.11.2012)
Переглядів: 1423 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Як вибрати казан
Сирники
Картопля "Дофін", запечена під сиром
Овочевий міні-омлет з шинкою і сиром
Швидкий пиріг з персиками
Трюфелі
Хрусткі бутерброди з моцарелою і копченим лососем
Макарони фарфалле з томатно-сирним соусом
Легкий літній чізкейк з ягодами
Вафельний торт з ванільним кремом
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua