Середа, 15.05.2024, 13:18
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Десерти

Виноград в шоколаді


Інгредієнти:

►Жирних вершків -150 мл
►Шоколаду (у мене 75%) -150 гр.
►Виноград, бажано без кісточок або будь-які ягоди-фрукти.


Приготування:

Вершки нагріти до кипіння, зняти з вогню, додати поламаний на шматочки шоколад і розмішувати,
поки не вийде абсолютно гладка емульсія-глазур.
Вимитий і обсушену виноград наколоти на зубочистки і вмочити в шоколад, надлишки струсити і
заколоти в половинку яблука.
Коли шоколад застигне, при кімнатній температурі, то можна заколоти в апельсин в шаховому порядку.
У мене було мало часу на десерт і вийшло не дуже акуратно, а якщо почекати поки шоколад застигне,
то все дуже красиво буде. Ну і звичайно смачно, також можна робити вишню, черешню.

bon appetit:)



Категорія: Десерти | Додав: unknown (19.09.2012)
Переглядів: 833 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Коктейль "Карамельне небо"
Ірландський шоколадний торт з Гіннесом
М'ясний бульйон
Еклери
Рулет з омлету з шинкою і руколою
Імбирні пряники
Олів'є-дракончик
Пряний часниково-вершковий суп
Домашні котлети
Салат-коктейль із креветок
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua