Інгредієнти:
►Жирних вершків -150 мл ►Шоколаду (у мене 75%) -150 гр. ►Виноград, бажано без кісточок або будь-які ягоди-фрукти.
Приготування:
Вершки нагріти до кипіння, зняти з вогню, додати поламаний на шматочки шоколад і розмішувати, поки не вийде абсолютно гладка емульсія-глазур. Вимитий і обсушену виноград наколоти на зубочистки і вмочити в шоколад, надлишки струсити і заколоти в половинку яблука. Коли шоколад застигне, при кімнатній температурі, то можна заколоти в апельсин в шаховому порядку. У мене було мало часу на десерт і вийшло не дуже акуратно, а якщо почекати поки шоколад застигне, то все дуже красиво буде. Ну і звичайно смачно, також можна робити вишню, черешню. bon appetit:)
|