Інгредієнти:
►огірки, ►3-4 дрібних помідора, ►листя хрону, ►листя чорної смородини, ►листя вишні, ►ламані листя кропу, ►чорний перець горошком, ►2 ст.л. солі, ►1 ст.л. цукру, ►1 ст.л. оцту, ►часник
Приготування:
Всі інгредієнти ошпарте окропом. На дно банки покладіть листя хрону, чорної смородини та вишні, ламані стебла кропу і кілька горошин чорного перцю. Насипте 1 столову ложку цукру і 2 ложки солі. Акуратно укладіть ошпарені окропом огірки, додаючи між ними розрізані часточки часнику. Зверху покладіть 3-4 дрібних помідора, які захистять банку від «підривання» і додадуть огіркам кислинку. Залийте банку крутим окропом, закрийте кришкою і стерилізують приблизно 15 хвилин з моменту закипання. Потім зніміть кришку і додайте ще пару часточок часнику, 1 столову ложку оцту і парасольку кропу. Закатайте банку, переверніть її кришкою вниз, закутайте в ковдру і поставте на добу в тепле місце.
bon appetit:)
|